Adresse: Synspunkt 52450 Vrsar
Kategori: Huse
Type: Villa med pool
Jordstørrelse: 547 m2
Areal: 325 m2
Parkeringsplads type: På grunden
Antal parkeringspladser: 5
Soveværelser: 6
Antal badeværelser: 6
Antal depoter: 3
Aircondition
Varmeanlæg
Faciliteter: Svømmepøl

EXKLUSIV HUS ved udsigtspunkt Vrsar.

Imponerende 210° graders udsigt over 15 øer, strand, Vrsar marina og den gamle bymidte
Fire soveværelser i stueetagen. Et værelse med privat indgang. tre værelser åbner ud til haven, terrasse og poolen. 
På øverste etage findes master soveværelset med privat terrasse med udsigt over Adriaterhavet, herunder en jacuzzi med havudsigt. Samt et tilstødende privat badeværelse. Endvidere er der et soveværelse/kontor, med eget badeværelse, som er ideel som et ekstra soveværelse. 
Over alt er det et rent minimalistisk design med store åbne opholdsområder indrettet med en kombination af trægulve og sten. Omfattende brug af himmellys og gulv til loft vinduer oversvømmer værelserne med naturligt lys og skaber en imponerende indendørs / udendørs levende oplevelse. Bygget efter de højeste energieffektivitetsstandarder: 160 mm væg- og tagisolering, tredobbelte glasruder, sofistikeret styresystem. Alle udvendige gulve, trin, terrasser, vægbetræk er lavet af lokale Istrien sten, kaldet Kirmenjak fra Pazin stenbrud.
Parkeringsplads til op til fem biler, bag den automatiske port, overvåget af overvågningskameraer.
Villaen er udstyret med et sikkerheds- og overvågningssystem, herunder bevægelsesdetektorer placeret i og uden for huset.
Villaen har også gulvvarme/køling af Viessmann varmepumpesystem, KNX bussystem for nem styring af belysning, køling, persienner og sikkerhedssystem fra en enkelt applikation. Der er Wi-Fi på samtlige værelser samt LAN- og satellit-tv-forbindelser.

Pris 1.950.000, - euro

Yderligere oplysning kontakt

Jesper Vejen
Tlf. +45 22 25 17 48